Drie stafleden huidige selectie TAC’90 blijven club trouw

Het bestuur van TAC’90 is verheugd te kunnen melden, dat drie van de huidige stafleden hebben aangegeven de club trouw te blijven en volgend seizoen graag willen samenwerken met de nieuw aangestelde hoofdtrainer Rob Gieben.

Keeperstrainer Jaap van der Griend zegt: ,,Sinds ik vorig seizoen hier ben begonnen, heb ik het zo naar mijn zin. Ik had nooit gedacht dacht TAC’90 zo’n geweldige club is. Warme mensen waar ik mee samenwerk, gezellig en leuke sfeer. En natuurlijk de broodjes en kipstukjes, daar kan ik niet van af blijven.”

Ook Reinier Goedar, hoofdverzorger van de selectie, laat positieve geluiden horen: ,,Prachtige mensen, goede club en een prima georganiseerde vereniging. En natuurlijk lekker eten.”

Verzorger Rob van Helden zit al acht jaar bij de club en daar komt ook volgend seizoen geen verandering in. Van Helden: ,,Als ik hier kom ben ik thuis, deze club zal ik altijd een warm hart toedragen. De mensen daar zijn echte clubmensen met het hart op de goede plek. De samenwerking met bestuur is fantastisch. Ik hoop dat ik nog vele jaren bij deze geweldige club mag dienen.”

Bij de foto: Vlnr Jaap van der Griend, Rob van Helden en Reinier Goedar.

 

Lees verder