GDA-selectie blijft voor volgend seizoen – op doelman na – intact

GDA is momenteel de trotse koploper in de 4e klasse C. Een spannend slot van het seizoen staat voor de deur, waarin GDA blijft knokken voor de eindzege in de competitie. Achter de schermen wordt er ondertussen door technische staf en TC hard gewerkt aan het komende seizoen 2024-2025.

Tijdens het traditionele trainingskamp in Gran Canaria voerden trainer Robin den Dulk (foto) en assistent-trainer Ron Huisman met alle aanwezige spelers en staf positieve gesprekken. Daarin is de vurige ambitie en wens voor promotie duidelijk naar voren gekomen, maar ook de commitment aan GDA. Nagenoeg alle spelers hebben hun wens en intentie uitgesproken om ook volgend seizoen bij de club op Madestein actief te blijven.

Van Maaren

Alleen doelman Herman van Maaren  (foto onder) heeft aangegeven zijn (hand)schoenen aan de wilgen te hangen. Na een mooie carrière acht hij de tijd rijp om te stoppen met selectievoetbal. Een beslissing die GDA betreurt, maar respecteert.

Focussen

Hierdoor kunnen de TC en technische staf zich focussen op de belangrijke periode die voor de deur staat en zijdelings kijken naar gerichte versterkingen voor de selectie. Trainer Robin den Dulk: ,,Het is bemoedigend om te horen hoe groot de drive en passie is bij de spelers, met name om met GDA iets te bereiken en daarbij de wens om ook bij de club te blijven. Het bevestigt, wat wij al langer zien, een groep met een hoog ‘GDA DNA’ en voldoende groeipotentie waar sfeer en prestatie hand in hand gaan. De ontwikkeling van de jonge spelers en de terugkeer van een aantal langdurig geblesseerden (Sander van der Ende, Wessel van Gaalen) is zeer positief en belooft veel goeds voor de nabije toekomst.’’

Lees verder