HV Toernooi – Halve Maan Cup: KMD verantwoordelijk voor uitschakeling DHL

In Wateringen stonden op dinsdagavond KMD en DHL aan de aftrap voor een wedstrijd in de achtste finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Halve Maan Cup. Pas in de tweede helft kon KMD de winst naar zich toe trekken.

Tekst: Roland van der Linden     |    Foto’s: Aad van der Knaap

In de eerste helft hielden de bezoekers uit Delft KMD goed bij en bereikten beide teams de rust zonder te scoren. Na de doelwisseling kwam de Wateringse doelpuntenmachine op gang. Leandro Havinga opende de score, waarna Jjaydi Walta voor een 2-0 stand zorgde. Met zijn tweede treffer voerde Havinga de stand op naar 3-0. Vierdeklasser DHL had het laatste woord. Ivo Hendriks bepaalde de eindstand op 3-1.

In de kwartfinale mag KMD het nu opnemen tegen BMT. Ook in dit duel heeft de ploeg van trainer Dennis Roerade het thuisvoordeel.