Arjan Timmers na één seizoen weg bij vrouwenselectie RKAVV

RKAVV moet op zoek naar een nieuwe trainer voor de vrouwenselectie. De huidige trainer, Arjan Timmers (foto) gaat na dit seizoen namelijk FC Rijnvogels Vrouwen 1, waar hij in de topklasse (het hoogste amateurniveau) aan het werk kan gaan.

,,Een mooie stap voor onze trainer, we hadden de intentie om met de gehele staf ook in seizoen 2024-2025 met deze fantastische groep speelsters verder te bouwen, dat Arjan deze kans pakt is wel te begrijpen, maar zuur voor RKAVV”, laat Technisch Coördinator Antoine Thuis weten op de clubsite.

Onderbuikgevoel

Arjan Timmers zelf over zijn overstap: ,,Het blijft een afscheid met een voor mij heel raar onderbuikgevoel. Want wat zijn wij een team geworden met z’n allen, iets waar ik echt trots op ben. Op de speelsters, op de staf en op de club. Echter is het een sportieve ambitie en uitdaging om op topklasse-niveau mijn trainerskunsten verder te ontwikkelen. En ook mede dankzij jullie kan ik deze stap maken. RKAVV-vrouwen 1 als team is een heel fijne groep om mee te werken. Iedere nieuwe trainer mag in z’n handen klappen om met zoveel toppers te mogen werken.”

Lees verder