DUNO-trainer Kenneth Lamens: ,,Ik heb veel vertrouwen in onze groep”

DUNO wil onder leiding van trainer Kenneth Lamens nog steeds het seizoen afsluiten met een prijs. Winst op ODB was een eerste aanzet, maar vorig weekend ging het mis tegen concurrent GSC ESDO, dat als winnaar van het veld stapte. Gelet op de andere uitslagen had DUNO goede zaken kunnen doen. Zaterdag komt een andere concurrent op bezoek: BMT.

Een herkansing dus voor de formatie van Kenneth Lamens. Op de eigen clubsite kijkt Lamens nog even achterom naar het verloren duel tegen GSC ESO: ,,Dit was natuurlijk erg teleurstellend. Van drie cruciale wedstrijden verlies je er nu twee, tegen GDA en GSC ESDO. Zaterdag was er de eerste helft weinig aan de hand. Natuurlijk werden ze af en toe gevaarlijk, maar als wij in sommige situaties iets scherper waren geweest, hadden we zeker twee doelpunten kunnen maken. De tweede helft kwamen we erg slecht uit de kleedkamer en heb ik niet de ploeg gezien die een wedstrijd wil winnen. We gaven op veel fronten niet thuis, speelden als eenlingen, waren tegen iedereen aan het klagen en maakten kinderlijk eenvoudige fouten. Het gevolg is dan een 2-0 verliespartij. Zij knokten voor elke meter en gingen er vol voor en hier zijn zij voor beloond.”

Spannende weken

,,Wanneer je naar de uitslagen kijkt had je erg goede zaken kunnen doen, maar dit was nu het geval voor GSC ESDO”, gaat Lamens verder. ,,Het worden enorm spannende weken. Je ziet sv Erasmus en sv Loosduinen ook dichterbij komen. Dit maakt dat je ook nog naar de PD-plekken voor degradatie moet kijken. Hoe spijtig ook.”

Zaterdag

Lamens blijft echter geloven in een positieve afloop. ,,Ik heb veel vertrouwen in onze groep. De hoofden moeten omhoog en de neuzen dezelfde kant op! Wij zullen keihard gaan trainen en zijn ervan overtuigd dat de groep weet hoe laat het is!  Aanstaande zaterdag weer een belangrijke pot tegen BMT voor de boeg.”

Lees verder