ADO Den Haag met twee vrouwenjeugdteams naar Madrid Cup

Komend paasweekend neemt ADO Den Haag vrouwen met maar liefst twee teams deel aan de Madrid Football Cup. Dit toernooi wordt in het paasweekend op het complex van Alcobendas CF verspeeld.

Tekst: Glenn Duijzer

Beide teams vliegen vandaag richting Spanje en zullen daar een training afwerken. Voor ADO Den Haag vrouwen O17 staan de volgende wedstrijden op het programma: Vrijdag 29 maart 11.00 uur tegen Atlético de Madrid Femenino. In de avonduren staat er dan om 19.00 uur nog een wedstrijd op het programma. De tegenstander is de winnaar van vorig seizoen, Barcelona.

Op zaterdag 30 maart staat in de ochtend (11.00 uur) de wedstrijd tegen Stabaek Fotball op het programma. In de avonduren zal dan de volgende wedstrijd gespeeld worden. De tegenstander komt uit Poule B en is nu nog niet bekend. Naar aanleiding van het resultaat van de laatste wedstrijd, vindt op zondag 31 maart in de ochtend de laatste wedstrijd plaats, die bepaalt op welke positie het team is geëindigd in de eindstand.

Onder 16

Voor ADO Den Haag vrouwen O16 staat hetzelfde schema op het programma met in de eerste drie wedstrijden de volgende tegenstanders: Real Madrid (finalist 2023), Madrid CFF en Aston Villa.

Beide teams vliegen op maandag 1 april weer terug naar Nederland.

Lees verder