Warming-up 5e klasse A/C: Beladen burenstrijd tussen WIK en HDV

In 5A staat één duel op het programma. Regioteams DVC en SVO Buytenpark ontmoeten elkaar in Delft. In het Zuiderpark staat een fraai affiche op het programma. Buurmannen WIK en HDV gaan opnieuw de strijd met elkaar aan.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

DVC – SVO Buytenpark

Op de Brasserskade staan DVC en SVO Buytenpark tegenover elkaar in het strijdperk. Het duel werd in december al gespeeld, maar kwam vlak voor de rust voortijdig ten einde.  De stand op het moment van staken was 0-2 in het voordeel van de Zoetermeerders. Als SVO Buytenpark de winst over de eindstreep zou kunnen brengen, nemen de bezoekers flink afstand van de onderste regionen.

5e klasse C

WIK – HDV

Ook het duel tussen WIK en HDV heeft een geschiedenis. De wedstrijd werd op 9 december al gespeeld en eindigde toen in een 1-0 overwinning voor de ploeg van trainer Geoffrey van Loenen (foto). Bij WIK bleek een niet-gerechtigde speler meegedaan te hebben. Een deel van de straf die WIK ontving was dat een aantal duels opnieuw gespeeld moest worden. De wedstrijd tegen HDV was er daar één van en staat aanstaande zaterdag voor de tweede keer op het programma. WIK heeft nu een punt achterstand op de buurman.

 

Lees verder