HV Toernooi – Sir Winston Cup: HVV plaatst zich op doelsaldo voor kwartfinale

Met en duidelijke overwinning op TAC’90 zorgde de equipe van trainer Mike de Geer voor een verrassing door als tweedeklasser zich te plaatsen voor de kwartfinale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup.

Al na vier minuten produceerde HVV de openingstreffer op De Diepput. Uit een hoekschop van Phil Altimari (foto) kon Casper McClean de 1-0 op het scorebord zetten. Een paar minuten voor de rust viel de 2-0. Nu was Altimari zelf trefzeker uit een voorzet van Lodewijk Dekker.

In de tweede helft kon TAC’90 de stand geen beter aanzien meer geven. Alex Burghouwt schoot HVV naar een 3-0 overwinning. Net als Wippolder en TAC’90 eindigde HVV op drie punten in poule H. De Kroonleeuwen mogen met het beste doelsaldo verder bekeren.