Excelsior Maassluis versterkt zich met Jurrian van Eerden, Redouan Omar Ouali tekent bij

Excelsior Maassluis heeft zich voor het nieuwe seizoen verzekerd van de diensten van Jurrian van Eerden (foto). De 20-jarige inwoner van Bleiswijk komt deze zomer over van Soccer Boys. De middenvelder tekent op Sportpark Dijkpolder een overeenkomst voor de duur van één seizoen. Redouan Omar Ouali tekende voor één seizoen bij bij de Tricolores.

Van Eerden over de clubsite over zijn overstap: ,,Ik ben blij met de overstap en kijk al erg uit naar het nieuwe seizoen. In het verleden heb ik al vaak tegen Excelsior Maassluis gespeeld en ken zodoende de club al behoorlijk goed. Als voetballer zou ik mezelf omschrijven als een voetballende nummer zes. Ik hou ervan om veel aan de bal te zijn en van daaruit het spel te maken.” Na ruim tien jaar in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam te hebben gespeeld keerde Van Eerden afgelopen jaar terug bij de amateurs van Soccer Boys, waar hij ooit op jonge leeftijd zijn voetbalcarrière was begonnen.

Redouan Omar Ouali

Middenvelder Redouan Omar Ouali tekent bij tot medio 2025 en draagt dus ook volgend seizoen nog het shirt van Excelsior Maassluis. Dit jaar is hij vanwege een blessure nog niet veel in actie gekomen, maar heeft er inmiddels al meer dan honderdtwintig duels in de hoofdmacht opzitten.

 

Lees verder