KNVB-districtsbeker O23: Einde avontuur voor Forum Sport en FC Skillz

In de kwartfinale van het KNVB-districtsbekertoernooi voor O23-teams moest FC Skillz het hoofd pas na strafschoppen buigen voor Rijnsburgse Boys. Ook Forum Sport kon de winst niet pakken in het uitduel bij VFC.

VFC O23 – Forum Sport O23

In Vlaardingen leed Forum Sport een onverwachte nederlaag tegen VFC, dat in de derde divisie uitkomt. De thuisploeg stapte met een 3-1 overwinning van het veld. De enige treffer van het team van trainer Rodny Caster kwam op naam van Emir Kurt, die een strafschop binnenschoot.

FC Skillz O23 – Rijnsburgse Boys O23

In Den Haag had Rijnsburgse Boys, dat een niveau lager speelt dan FC Skillz, binnen een half uur een 0-2 voorsprong te pakken. Na een hoekschop kon Wessel Blankenspoor de score openen en daarna was Jari van der Lippe trefzeker met een afstandsschot.

Strafschoppen

FC Skillz kon pas in de laatste tien minuten het net vinden, maar bracht de stand wel op 2-2. Sayfedinne Douiri nam de 1-2 voor zijn rekening uit een bal van Efe Biyik. Twee minuten voor het eind van de reguliere speeltijd tekende Daniël Ojiri voor de 2-2. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. Rijnsburgse Boys bleek daarin met 3-5 te sterk voor de ploeg van trainer Ryan van Deutekom (foto).