4e Klasse C: sv Loosduinen wint gemakkelijk van sv Madestein

Het duel tussen DUNO en BMT bleef onbeslist. sv Loosduinen won gemakkelijk van buurman sv Madestein. De wedstrijd tussen Zuid West DH en Quick zal later worden ingehaald.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk       |      Foto’s: Aad van der Knaap

DUNO – BMT

DUNO kreeg BMT op bezoek. BMT had een pittig weekend voor de boeg met eerst DUNO en maandag tegenstander sv Erasmus. DUNO en BMT staan beide dicht bij elkaar op de ranglijst, dus een leuke wedstrijd werd het zeker. DUNO begon sterker aan de wedstrijd en dat resulteerde in een aantal goede kansen. Uit een van die kansen kreeg DUNO een strafschop mee. Youssef Talhaoui stond achter de bal en schoot deze gemakkelijk in: 1-0.

Daarna ging BMT wat meer druk richting het doel van DUNO zetten en hieruit kwamen een paar goede mogelijkheden. Furkan Eren wist in één van die aanvallen het net te vinden en zo kwam BMT weer op gelijke hoogte: 1-1. Diezelfde Furkan Eren was de gevierde man bij BMT, want hij schoot na de gelijkmaker nu ook BMT op voorsprong. Lange tijd leek het erop dat BMT met de winst naar huis zou gaan, maar het zag toch DUNO nog terugkomen: 2-2. DUNO wist het gelijkspel te behouden tot het laatste fluitsignaal klonk. Zo hielen beide teams een punt over aan het duel.

sv Madestein – sv Loosduinen

sv Madestein kreeg buurman sv Loosduinen over de vloer. De bezoekers kwamen al snel in de wedstrijd op voorsprong door een eigen doelpunt van sv Madestein: 0-1. Na een kwartiertje spelen was het Nemo Verstraten die sv Loosduinen naar een 0-2 voorsprong schoot. sv Madestein hield in de resterende minuten goed stand tegen een sterker sv Loosduinen. De ruststand was dan ook 0-2 in het voordeel van de bezoekers. In de tweede helft leek de ploeg van trainer Ronald Paas volledig los te komen en liep volledig over sv Madestein heen. Damian van der Horst maakte halverwege de tweede helft de 0-3 en in de slotfase bepaalden Nemo Verstraten en Jason Molenkamp de eindstand op 0-5. Voor sv Loosduinen een goede voorbereiding op de wedstrijd volgende week tegen SV Zuid West DH.