Vlaardinger Semm ‘t Hart van Spijkenisse naar CION

De linkercentrale verdediger Semm ’t Hart maakt de overstap van Spijkenisse naar CION, in de tweede klasse D – waarin ook diverse regioteams uitkomen – kanshebber voor de titel. Vlaardinger ‘t Hart speelt dit seizoen voornamelijk zijn wedstrijden in de O23 in Spijkenisse.

Als aanvoerder van dat team maakte hij dit seizoen ook al zijn basisdebuut in het vlaggenschip van eersteklasser Spijkenisse. De 20-jarige ‘t Hart speelde tot zijn zeventiende bij plaatsgenoot VFC en vertrok hierna naar Excelsior Maassluis O19, waarmee hij landskampioen in de eerste divisie werd. ,,Een fantastische tijd, bij Excelsior Maassluis speelde ik ook tegen ploegen zoals VVV, FC Dordrecht, FC Utrecht en MVV, jammer genoeg kwam hier een einde aan en vertrok ik twee seizoenen terug naar de O23 van Spijkenisse, waar ik geregeld wat oefenwedstrijden met het eerste meespeelde en inmiddels in de competitie mijn basisdebuut heb mogen maken”, laat hij weten op de clubsite.

Versterking

De technische commissie van CION is ook tevreden: ,, Semm is bij ons op het complex geen onbekende en wij zijn dan ook zeer content met zijn overstap. Een talentvolle jonge Vlaardingse speler die bij ons de volgende stap in zijn nog prille loopbaan wil zetten. Ondanks dat wij hem al kennen is onze staf bij hem gaan kijken en wij denken dat hij dan ook een versterking is in selectie die er nu staat. Achterin willen we verjongen en dan is Semm met zijn spel en fysiek daar zeker kandidaat.”

Ambitieus

Semm van ’t Hart tenslotte: ,,Ik kom van jongs af aan al bij CION. Mijn familie is nauw verbonden met de club, waar diverse familieleden ook speelden en zij zijn nu nog wekelijks op het complex te vinden. CION is ambitieus, bezig met een professionele aanpak en daar wil ik graag deel van uitmaken om hopelijk, in de toekomst, nog een stap te kunnen maken. Ik heb enorm veel zin om volgend seizoen voor CION te spelen.”

 

Lees verder