Doelman Mark Jacobs helpt DUNO aan late gelijkmaker

Het is geen unicum, dat een doelman in de slotfase mee naar voren trekt bij een vrije trap of hoekschop en dan ook nog een treffer produceert. Dat sterkte staaltje leverde zaterdag ook DUNO-doelman Mark Jacob en werd daarmee de held van zijn club.

DUNO moest aantreden tegen BMT, dat bij winst kans hield op een periodetitel. BMT leek de volle buit ok in de wacht te slepen aan de Mgr.Nolenslaan. Nog een minuut te gaan bij een 1-2 stand en doelman Mark Jacobs van DUNO trok mee ten aanval om te proberen er alsnog een punt uit te slepen.

Extremis

Dat lukte en in extremis scoorde de DUNO-doelman de gelijkmaker. Hij liet de bal na een vrije trap van Mo Simsek in het BMT-doel verdwijnen. Haaglanden Voetbal was er natuurlijk bij en onze fotograaf Aad van der Knaap legde de vreugde na de treffer van Jacobs vast.

Trainer Kenneth Lamens van de thuisploeg was ook content met het punt. ,,Een goed punt, met natuurlijk een fantastische goal van Mark aan het einde. Iedereen heeft er hard voor gestreden, alles bij elkaar is dit wat er vandaag inzat – maar dat punt is zeker terecht”, liet hij op de clubsite aantekenen.

Lees verder