Brandon Zigo Tichem nog tenminste drie jaar bij FC Zoetermeer

Afgelopen weekend heeft de commissie Voetbalzaken van FC Zoetermeer met Brandon Zigo Tichem (foto) overeenstemming bereikt over een verlenging van zijn verblijf bij de club tot en met de zomer van 2027.

,,Wij zijn ontzettend blij dat topscorer Brandon besloten heeft om zich de komende drie jaar te verbinden aan FC Zoetermeer”, aldus Peter Lieffering. Brandon vult aan: ,,Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de club waar ik als jeugdspeler heb gespeeld. De mix van ervaren spelers en jonge talenten binnen het team vind ik geweldig en ik ben blij dat ik deel mag uitmaken en een bijdrage kan leveren aan de ambities van FC Zoetermeer.”

Perfect

,,We zijn goed op weg om met deze jonge groep te promoveren naar de derde klasse en de combinatie van ervaring, kwaliteit en ambitie maakt het geweldig om te spelen onder trainer Martijn de Zoete”, gaat Tichem verder. ,,Ik heb bij veel clubs gespeeld maar bij FC Zoetermeer is het gewoon allemaal perfect geregeld. Dat maakt dat ik hier graag langer wil blijven en wil bijdragen aan de plannen van de club.”

FC Zoetermeer-DNA

,,Met de komst van Brandon en andere spelers met FC Zoetermeer-DNA afgelopen seizoen wordt duidelijk dat FC Zoetermeer de juiste koers vaart en de verbintenis met Brandon bewijst dat het gevoel wederzijds is”, sluit Peter Lieffering af.

Lees verder