Westlandia verlengt contracten met vier spelers

Vierde Divisionist Westland heeft inmiddels de contracten met een viertal speler verlengd met één jaar verlengd. Mark van der Zalm, Sergi Roeleveld, Robin Buwalda en Tristan Croes (foto) blijven dus tot tenminste medio 2025 op de Hoge Bomen actief.

Mark van der Zalm speelt al vanaf zijn derde bij Westlandia, speelde in de jeugdopleiding van Sparta en debuteerde in de hoofdmacht onder trainer Edwin Grünholz. In januari 2020 werd hij voorafgaand aan het duel tegen Hoogland gehuldigd voor zijn honderdste cap. Een tweede mijlpaal was op 2 december 2023 toen hij zijn caps wist te verdubbelen naar tweehonderd. Momenteel staat de teller op 214 wedstrijden voor onze club!

Sergie Roeleveld

Sergi Roeleveld is in de zomer van 2022 overgekomen van VELO, na een jeugdcarrière bij ADO Den Haag en Feyenoord. De aanvaller heeft er toe nu 77 caps opzitten, waarin hij achttien keer heeft gescoord.

Robin Buwalda

Robin Buwalda tekende in september van 2023 bij Westlandia en heeft besloten om zijn contract te verlengen. De profcarrière van Robin Buwalda begon bij ADO Den Haag, om vervolgens via VVV Venlo, NEC en Go Ahead Eagles te eindigen als aanvoerder van het Finse IFK Mariehamn. De verdediger heeft voor de winterstop vijf keer gespeeld in de hoofdmacht. Vanaf 1 maart heeft hij drie duels gespeeld en staat daarmee dus op een totaal van acht.

Tristan Croes

Tristan Croes maakte vorig seizoen de overstap van RKAVV naar Excelsior Maasluis, waar hij te weinig aan spelen toekwam. Hij tekende in de winterstop voor een half seizoen bij Westlandia, maar heeft besloten om bij te tekenen. De verdediger staat nu op tien duels in het eerste, waarvan in de laatste vijf wedstrijden de negentig minuten zijn vol gemaakt.

Lees verder