Warming-up 5e klasse A/C: DVV Delft stuit op DVC, REMO gastheer voor Toofan

In de kelder van 5A gaan stadsgenoten DVV Delft en DVC de strijd met elkaar aan op Sportpark Kerkpolder. Koploper RAS kan in 5C met een zege op WIK weer een flinke stap richting de titel zetten. REMO mag proberen haar opmars op de ranglijst tegen Toofan voort te zetten.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

DVV Delft heeft na vijftien wedstrijden nog steeds geen overwinning kunnen boeken. Tegen stadsgenoot DVC liggen er kansen op een eerste zege. De bezoekende ploeg van trainer Marco Immers staat op de voorlaatste positie. SVO Buytenpark is gastheer voor koploper SJC dat nog ongeslagen is.

Programma

SVO Buytenpark – SJC
DVV Delft – DVC

5e klasse C

RAS heeft nog zeven punten nodig voor de titel en kan in het thuisduel tegen WIK dicht bij het gewenste kampioenschap komen. Achtervolgers Quick Steps en Semper Altius mogen dus geen punten verspelen. Op de Nijkerklaan ontvangt het Quick Steps van trainer Ronald Freen (foto) Wanica Star. De Rijswijkers gaan op bezoek bij De Ster. REMO is na een goede reeks op de vierde plaats beland. Hekkensluiter Toofan is de volgende de tegenstander van REMO.

Programma

Haagse Hout – HDV
HPSV – VCS
REMO – Toofan
RAS – WIK
Quick Steps – Wanica Star
De Ster – Semper Altius

 

Lees verder