Warming-up 2e klasse C: SVC’08 kan weer stap richting veilige haven zetten

Koploper VUC krijgt bezoek van middenmoter FC Oudewater. Achtervolger HVV treft op De Diepput in het Leidse UVS een pittige tegenstander. SVC’08 wil zo snel mogelijk uit de gevarenzone komen. Foreholte is de volgende tegenstander voor de ploeg van trainer Michael Ros (foto).

Tekst: Roland van der Linden

Lijstaanvoerder VUC heeft drie punten voorsprong op DONK. HVV staat op een derde plaats met vier punten minder dan de pinguïns. Op Het Kleine Loo gaat VUC de strijd aan met middenmoter FC Oudewater, dat nog angstig achterom moet kijken. Voor beide teams staat er dus veel op het spel.

Het Goudse DONK heeft een zwaar uitduel voor de boeg. DONK moet naar RCL, dat op een vierde plaats staat. Ook HVV zal de punten niet cadeau krijgen. Op eigen veld mag de equipe van trainer Mike de Geer proberen UVS aan de zegekar te binden. De bezoekers hebben 25 punten uit 19 duels en bezetten de zevende plek.

SVC’08 staat op een negende plaats en dat is net een veilige positie. SVC’08 kan de punten dus goed gebruiken, maar zal in Foreholte een lastige opponent treffen. De Voorhouters kunnen de nacompetitie voor promotie nog halen, dus zullen zij alles op alles zetten om de winst mee naar huis te nemen.

Lees verder