Full Speed content met aanvallende versterking

DSV Full Speed is verheugd om de komst van twee nieuwe spelers te kunnen aankondigen voor het seizoen 2024-2025. Angelo Bonnet en Gennaro Rosalia voegen zich bij de club en brengen nieuwe energie en scorend vermogen.

Angelo Bonnet, een jong talent van 22 jaar, maakt de overstap van Excelsior Maassluis naar Full Speed. Hij heeft een groot deel van zijn voetbalopleiding bij Excelsior Maassluis genoten en heeft daarbij waardevolle ervaring opgedaan, onder andere onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer van Full Speed, Gino Ninaber. De club verwacht, dat hij met zijn vaardigheden en ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team.

Ambities

Gennaro Rosalia, een dynamische speler met een rijke achtergrond in de jeugdopleiding van DHC, komt over van competitiegenoot DWO. Zijn ervaring en talent op het middenveld zullen de Deltenaren ongetwijfeld versterken en helpen om de ambities voor het komende seizoen te realiseren.

Cultuur

Met deze nieuwe aanwinsten, naast de eerder aangekondigde Sander Oudshoorn, Keanu Kappar en Lucas Buter, heeft Full Speed aanzienlijke stappen gezet richting een breder en kwalitatief sterker team. De technische commissie benadrukt dat deze spelers niet alleen vanwege hun voetbalkwaliteiten een aanwinst zijn voor de club, maar ook omdat ze perfect passen binnen de sociale structuur en cultuur van de club.

Overstap

Naast Angelo Bonnet en Gennaro Rosalia hebben ook Lesley Meeng en Hedar el Haddad aangekondigd de overstap te maken van Vitesse Delft naar DSV Full Speed. Hiermee voegt de club nog twee spelers toe aan het totaal van spelers, die komend seizoen in het rood witte shirt te bewonderen zijn.

Bij de foto: V.l.n.r. George Thoen (TC), Angelo Bonnet, Gennaro Rosalia en Albert Verhagen (Teammanager)

Lees verder