FC Skillz-speelster Nassira Akachar maakt overstap naar Feyenoord

Nassira Akachar (foto), spelend voor FC Skillz Onder 17, maakt na dit seizoen officieel de stap naar de beloftes van Feyenoord Rotterdam.

De afgelopen seizoenen kenden voor Nassira Akachar dan ook diverse stages bij verschillende BVO’s. Ook is ze inmiddels volwaardig international voor Marokko. Zij zegt over haar stap naar Feyenoord Rotterdam: ,,De stap naar Feyenoord komt op het juiste moment. De afgelopen seizoenen bij FC Skillz hebben mij gevormd tot de speelster die ik nu ben en daar ben ik enorm dankbaar voor.”

Doel

,,Ik hoop mijzelf dan ook door te ontwikkelen als speelster van Jong Feyenoord in de Eerste Divisie en daarmee de volgende stap te zetten richting mijn doel en dat is slagen in het profvoetbal”, gaat Akachar verder.

Benito Marica, oprichter Skillz: ,,Nassira is op zevenjarige leeftijd gestart met trainen op de voetbalschool van Skillz waar ze nu elke zondag haar kennis overbrengt op de jongste jeugd. We hebben samen met de ouders van Nassira een plan uitgestippeld voor haar voetbalcarrière en het is mooi, dat zij nu de stap kan maken die we voor ogen hadden.”

Lees verder