Remco Torken, weg bij Vredenburch: ,,Ik wil liever niet op mijn vertrek ingaan”

De breuk tussen vierdeklasser Vredenburch en trainer Remco Torken (foto) is een feit. Natuurlijk had Torken graag met de ploeg gestreden om de titel of anders proberen via de nacompetitie promotie te realiseren. De club zegde echter het vertrouwen in de trainer op. Veel woorden wil Torken er niet over kwijt.

Tekst: Ton Beije

,,Ik wil er inderdaad eigenlijk liever niet heel veel verder op ingaan”, reageert hij naar Haaglanden Voetbal. ,,Zoals Vredenburch heeft aangegeven, zijn we goed uit elkaar gegaan.” Een uitspraak die vaak voorbijkomt als er een club en trainer uit elkaar gaan. Vlak voor de eindfase van de competitie zit het karwei er voor Torken op bij Vredenburch. Maar hij blijft de ploeg volgen. ,,Er komt nog een aantal spannende wedstrijden aan, waarbij ik zeker op de tribune erbij zal zijn. Voor nu ga ik even genieten van het voetbal, als supporter.”

Dankbaar

Remco Torken kijkt met een goed gevoel terug. ,,Ik ben dankbaar voor de mooie jaren die ik bij deze vereniging heb mogen werken. Ik heb een aantal dierbare vrienden leren kennen, waar ik zeker nog contact mee blijf houden. Ik ga voor komend seizoen weer op zoek naar een nieuwe club, waar ik samen met een team weer iets moois kan gaan neerzetten.”

Lees verder