ADO Den Haag verbindt John van Zweden Groep tot 2032 als clubsponsor

||

ADO Den Haag meldt, dat de John van Zweden Groep – ook partner van Haaglanden Voetbal – zich voor maar liefst elf jaar heeft verbonden aan ADO Den Haag. Het familiebedrijf van vader John en zoon Kay van Zweden betrekken een Sky Lounge in het Cars Jeans Stadion.

De Groep John van Zweden is voor velen geen onbekende in het Haagse (en daarbuiten). Het bedrijf is voornamelijk bekend van het behang, maar bij de John van Zweden Groep kun je ook terecht voor woninginrichting, vloeren, gordijnen en zonwering. Onder de groep valt eveneens JvZ reclame. Dit bedrijf is al ruim dertig jaar bij ADO Den Haag betrokken als het gaat om de productie van reclameborden en heeft onlangs de prachtige nieuwe spelersbus van ADO Den Haag volledig bestickerd.

Kay van Zweden, eigenaar van de John van Zweden Groep: ,,Het is als voor mij een eer om juist nu, in deze voor ADO Den Haag roerige tijden, de club te kunnen ondersteunen met deze bijzondere overeenkomst. Ons familiebedrijf, dat binnenkort 65 jaar bestaat, is al sinds de jaren tachtig als sponsor aan ADO Den Haag verbonden. Het is fantastisch dat ik als vierde generatie binnen het bedrijf en samen met mijn vader John, de trotse grondlegger van onze relatie met ADO Den Haag, de samenwerking mag continueren.”

,,’Wat mij eveneens trots maakt is dat ik nu samen met mijn vader een langdurige verbintenis met ADO Den Haag mag aangaan. Maar liefst elf jaar verbinden wij ons als sponsor aan een Sky Lounge bij ADO Den Haag en dat is uniek, hiermee gaan wij namelijk de langstlopende sponsorovereenkomst binnen de club aan! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het met ADO Den Haag goed gaat komen en willen dit vertrouwen ook uitspreken. Dit is het moment om gezamenlijk achter onze club te gaan staan.”

Bron & foto’s: ADO Den Haag

Lees verder