ADO Den Haag ziet Aaron Meijers en Peet Bijen vertrekken

|

Het zat er al even aan te komen, maar de kogel is door de kerk. Vrijdagavond was hij al niet van de partij in de wedstrijd tegen NAC en dit weekend kwam de overstap van Aaron Meijers (foto) naar Sparta alsnog rond. Ook Peet Bijen sluit de deur bij ADO Den Haag.

Voor Aaron Meijers is het een gewenste transfer. Vorig seizoen speelde hij al op huurbasis bij Sparta. Hij drukte dit seizoen nog flink op de begroting bij ADO Den Haag en toen bekend werd dat Sparta Meijers alsnog wilde inlijven, werd snel duidelijk dat een definitieve overgang op handen was.

Van verdediger Peet Bijen was al langer duidelijk, dat ADO Den haag het liefste zijn contract wilde ontbinden. Hij raakte – na zijn overkomst van FC Twente – vorig jaar al snel geblesseerd in de bekerwedstrijd tegen Sparta en kwam daarna niet meer in actie voor de Hagenaars. Een lange revalidatieperiode volgde, maar ook aan het begin van dit seizoen was hij nog niet fit. Bijen kan mogelijk zijn loopbaan voortzetten bij FC Emmen.

Afscheid

ADO Den Haag heeft tijdens de afgelopen transferperiode afscheid genomen van de nodige geroutineerde spelers. Marko Vejinovic, Michiel Kramer, Gianni Zuiverloon, Youness Mokthar en Nasser El Khayati speelden vorig seizoen nog in het Cars Jeans Stadion, maar zijn vertrokken, nu nog gevolgd door Aaron Meijers en Peet Bijen. Twee andere geroutineerde spelers zijn er nog, Daryl Janmaat en Ricardo Kishna, maar ook zij zijn voorlopig nog niet inzetbaar.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder