Ook Sir Winston Leisure Center reikt shirt uit voor Dani Ebben

|||

Dani Ebben, 21 jaar pas, heeft na vele behandelingen te horen gekregen, dat hij uitbehandeld is. Steeds was er de hoop op een goed bericht. Toch ging hij na elke tegenslag de strijd weer aan, maar nu heeft hij te horen gekregen dat die strijd niet te winnen is. Een enorme klap voor de familie Ebben.

Dani Ebben zet zich nu ondanks die klap in op zoek naar zoveel mogelijk voetbalshirts om zijn jarenlange hobby een vervolg te geven. Zaterdag stonden de spelers van ADO Den Haag na het duel tegen TOP Oss achter een groot doek om hem steun te betuigen.

Zaterdag was er een bijeenkomst bij Sir Winston Fun & Games op de boulevard in Scheveningen. Harry Ballemaker had gezorgd voor een ADO-shirt met de handtekeningen van alle spelers, dat door Sem Steijn aan de familie van Dani werd uitgereikt. Ook John Medley en ADO’s mascotte Storkey waren van de partij.

Sem Steijn bleef nog even hangen en ging de strijd aan op diverse onderdelen in Sir Winston Fun & Games, onder meer met de mascotte van ADO Den Haag Storkey en om binnen handtekeningen te zetten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder