Regioclubs Laakkwartier, VELO en RKDEO verlengen samenwerking met ADO

|||

Nadat eerder Wilhelmus en RKAVV de samenwerking met (de jeugdopleiding van) ADO Den Haag hebben verlengd, zijn er drie clubs vanuit de regio die nu dat voorbeeld volgen. VELO, Laakkwartier en RKDEO hebben alle in de afgelopen periode een convenant getekend.

ADO Den Haag is erin geslaagd om deze clubs vanuit de regio langer aan zich te binden en zodoende de samenwerking te kunnen voortzetten.

VELO

Namens VELO en ADO Den Haag hebben respectievelijk voorzitter Richard Wolf en Falco van den Eijnden (Operationeel Manager Jeugdopleiding ADO Den Haag) hun handtekening gezet onder een driejarig convenant. De club uit Wateringen werd in het seizoen 2020-2021 toegevoegd als Partnerclub en deze samenwerking wordt dus voor de aankomende drie seizoenen verlengd

Foto: v.l.n.r. Richard Wolf, Raymond van Asten (Technische zaken) en Falco van den Eijnden

Laakkwartier

Namens Laakkwartier en ADO Den Haag hebben Ron Jansen (voorzitter) en Falco van den Eijnden hun handtekening gezet onder een convenant voor drie seizoenen. Laakkwartier, al jarenlang een trouwe Partner waar jaarlijks ook het eerste elftal haar wedstrijd(en) in de voorbereiding speelt en ook de club waar spelers als Danny Bakker, Yahya Boussakou en Amin Essabri vandaan komen.

Foto: v.l.n.r Marc Bos-Rongen (Onderbouw coördinator), Kees van der Hoorn (Jeugdzaken) en Falco van den Eijnden

RKDEO

Namens RKDEO en ADO Den Haag hebben respectievelijk Wim de Bruijn (secretaris RKDEO) en Falco van den Eijnden hun handtekening gezet onder een convenant voor één seizoen.

Foto: v.l.n.r. Othman van Deutekom (Hoofd Jeugdopleiding), Wim de Bruijn en Falco van den Eijnden

Partners in Talentontwikkeling

Wat in 2007 begon als het ‘Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden’, groeide in 2016 door tot het programma Partners in Talentontwikkeling, met de volgende drie pijlers: voetbaltechnisch, videoanalyse en scouting. Vorig jaar werd er opnieuw een dimensie toegevoegd aan de samenwerking met de partnerclubs. Het pakket werd gemoderniseerd en geactualiseerd, waardoor er meer evenwicht en een echte win-winsituatie kon ontstaan. Het convenant zorgt er bovendien voor dat de banden met de regionale clubs verstevigd worden.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder