ADO TV: Edwin Reijntjes: ,,Mooie dag voor ADO Den Haag”

Woensdagmorgen kwam het verlossende bericht uit Zeist. De begroting is goedgekeurd en daarmee is er de zekerheid dat ADO Den Haag dit seizoen mag uitspelen.

ADO TV sprak met algemeen directeur a.i. Edwin Reijntjes (foto): ,,Het is een mooie dag voor ADO Den Haag. Er is veel gebeurd, maar dat vandaag de uitslag is gekomen dat de KNVB waarbij ze aangegeven hebben dat de begroting is goedgekeurd, is fantastisch. Dat bovendien de drie punten, waarvan we allemaal dachten dat we ze kwijt waren, toch zijn behouden, is de kers op de taart. Nog steeds zes punten aftrek is natuurlijk vervelend, maar het is te overzien.”

Stap

Er moet nog veel gebeuren maar dit is een goede stap naar een mooie toekomst. ,,We kunnen positief vooruitkijken. We zijn nog steeds in gesprek met meerdere investeerders en die gesprekken lopen zeer goed. Daarbij helpt het natuurlijk dat de licentie nu veilig is gesteld. Wat ook helpt zijn de sportieve prestaties, daarvoor wil ik ook de staf en het gehele team complimenteren, mede dankzij deze prestatie kijken weer zeer positief naar de toekomst.”

Gemeente

Edwin Reijntjes is ook de gemeente uiteraard dankbaar. ,,Zonder de gemeente Den Haag was de goedkeuring van de begroting niet mogelijk geweest.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: ADO Den Haag)

Lees verder