Geen publiek bij wedstrijd ADO Den Haag tegen VVV-Venlo

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en VVV-Venlo, komende zondag, zal zonder aanwezigheid van publiek gespeeld worden. Dit is het gevolg van de maatregelen, die vanavond zijn afgekondigd door de regering. Besloten is dat de komende drie weken geen publiek welkom is in de voetbalstadions van Nederland. 

Eerder vandaag publiceerde de KNVB een statement betaald voetbal, waarin de frustratie werd geuit over het gebrek aan onderbouwing bij de totstandkoming van dit besluit. ADO Den Haag sluit zich aan bij dit statement en heeft samen met andere betaald voetbalclubs aangetoond dat er geen grote besmettingshaarden zijn ontstaan in de stadions. Dit komt mede dankzij de investeringen die zijn gedaan om alles coronaproof te maken voor de toeschouwers.

Weinig begrip

ADO Den Haag kan daarbij weinig begrip opbrengen voor de termijn waarop de regels van kracht worden. De wedstrijd ADO Den Haag – VVV-Venlo was hard op weg om de drukstbezochte wedstrijd van het seizoen te worden. Met bijna 8.000 verkochte kaarten en nog twee dagen te gaan keken we uit naar een goed gevuld en sfeervol Cars Jeans Stadion.

Frustratie

Onbegrip en frustratie overheerst. Dit onbegrip mag echter niet ten koste gaan van onze trouwe supporters en seizoenkaarthouders. Iedereen die in het bezit is van een toegangskaart voor de wedstrijd ADO Den Haag – VVV-Venlo zal het aankoopbedrag, tenzij de wedstrijd wordt uitgesteld, spoedig geretourneerd krijgen. Wij zullen hierover op korte termijn nader informeren.  Indien er relevante ontwikkelingen zijn zullen wij als club daar verder over informeren.

Bron: ADO Den Haag

Lees verder