Eljero Elia maakt nu officieel deel uit van ADO Den Haag-selectie

|

Eljero Elia (foto) is een verbintenis met ADO Den Haag aangegaan, waardoor hij nu officieel terugkeert op het oude nest. De 34-jarige aanvaller trainde al twee maanden mee en wordt met het tekenen van zijn contract nu ook inzetbaar bij officiële wedstrijden.

Vanwege de situatie waarin ADO Den Haag verkeert is het lange tijd niet mogelijk geweest om nieuwe spelers toe te voegen aan de selectie. Nu zijn beide partijen dus toch tot een oplossing gekomen om Elia speelgerechtigd te krijgen. Na afronding van het overnametraject door Globalon Football Holdings zullen de club en speler opnieuw om tafel gaan.

Waarde

Elia hoopt snel van waarde te kunnen zijn. ,,Vanaf het moment dat ik ben aangesloten op het trainingsveld, voelt het vertrouwd om weer terug te zijn bij de club. Ik heb de afgelopen twee maanden gewerkt aan mijn fitheid en ik hoop nu ook in de wedstrijden iets toe te kunnen voegen. In eerste instantie natuurlijk met mijn spel, maar ook door het team te helpen met mijn ervaring.”

Blij

ADO Den Haag is blij met de terugkeer van Haagse aanvaller. In de periode van 2004 tot 2007 maakte Elia zes doelpunten in 59 wedstrijden voor de Residentieclub. Na een imposante carrière keert de 30-voudig Oranje-international nu weer terug om hopelijk een mooi vervolg te geven aan dit lijstje.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: ADO Den Haag)

Lees verder