Nominatie voor Sjaak Polak bij Haags Sportgala als ‘coach van het jaar’

Sjaak Polak (foto) is als trainer van de ADO Den Haag Vrouwen één van de genomineerden om te worden gekozen als ‘coach van het jaar’ bij het Haags Sportgala, dat dit jaar – als het door kan gaan – plaatsvindt in de grote zaal in Amare.

Sjaak Polak voelt zich vereerd te zijn genomineerd. ,,Ik wil hem nu ook winnen”, liet hij weten bij Den Haag FM. ,,Ik hoop dat er veel stemmen op mij zullen komen. Ik heb ook veel respect voor de andere genomineerden, maar heel eerlijk, gun ik het mezelf”, aldus Polak, die eraan toevoegt: ,,Ik heb na mijn aanstelling gezegd dat ik de ADO vrouwen op de kaart ga zetten en dat is volgens mij gelukt.”

Managen

Polak is heel content, dat zijn harde werken nu ook wordt beloond met deze nominatie. ,,Ik doe mijn stinkende best en werk met plezier het snot voor m’n ogen. Ik ben niet de aller makkelijkste, maar ik moet veel managen. Dat vergt veel tijd en grijze haren. Maar ik krijg veel terug van de meiden en collega’s.”

Naast een prijs voor beste coach, worden ook de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en scheidsrechter van het jaar gekozen. Stemmen op de genomineerden kan HIER plaatsvinden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder