Reinald Boeren (trainer Gemert): ,,We zullen hoe dan ook kansjes krijgen”

Gemert, de nummer drie van de zondag Derde Divisie, komt vanavond naar het Cars Jeans Stadion. Trainer Reinald Boeren (foto) van Gemert is realistisch. ,,We hopen dat zij een mindere dag hebben en wij een topdag”, liet hij weten aan het Brabants Dagblad.

Om er gelijk aan toe te voegen: ,,We zullen hoe dan ook kansjes krijgen. En we hebben al sinds oktober vorig jaar geen officiële wedstrijd meer verloren, hè. Oké, de coronastop zat ertussen, maar in de beker hebben we TEC (Tweede Divisie) en Staphorst (Derde Divisie) uitgeschakeld en in de competitie hebben we zes wedstrijden gewonnen en vijf gelijkgespeeld.”

Westlandia

Gemert speelde onder meer gelijk op 3 oktober op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk bij Westlandia. Daar eindigde het duel in 1-1. De laatste keer dat Gemert uitkwam in de strijd om de KNVB-beker was in het seizoen 2018-2019. Toen verloor het in de eerste ronde – in het stadion van Helmond Sport – van Feyenoord (0-4).

Boeren probeerde alles van ADO Den Haag te weten te komen, toen de ploeg van Brood vrijdagavond thuis speelde tegen Jong AZ en met de nodige moeite met 3-2 aan het langste eind trok. Vanavond op deze website een wedstrijdverslag met veel foto’s!

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

 

Lees verder