ADO Den Haag en hoofdsponsor Cars Jeans gaan afscheid van elkaar nemen

Na vijf seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen ADO Den Haag en Cars Jeans. ADO Den Haag bedankt het bekende kledingmerk voor de onvoorwaardelijke steun de afgelopen jaren, een periode die zeker voor ADO Den Haag niet altijd makkelijk was.

Het zegt veel over de loyaliteit en de betrokkenheid van Cars Jeans, dat als hoofdsponsor altijd onvoorwaardelijk achter ADO Den Haag is blijven staan. We gaan terug naar 18 mei 2017. ADO Den Haag en Cars Jeans maken bekend dat het kledingmerk de nieuwe hoofdsponsor zal worden van ADO Den Haag. Vanaf het seizoen 2017-2018 prijkt Cars Jeans niet alleen op het shirt van ADO Den Haag, maar was Cars Jeans ook de trotse naamgever van het Cars Jeans Stadion. Met de ligging naast het Prins Clausplein zien jaarlijks miljoenen automobilisten de kenmerkende naam van het stadion, die deze zomer dus zal veranderen.

Rollercoaster

Jesper van den Bosch, Commercieel Manager van ADO Den Haag: ,,Wij bedanken Cars Jeans vanuit de grond van ons hart. Het was een rollercoaster waarin ADO Den Haag en Cars Jeans vooral in de beginjaren zeer succesvol waren. Sportief werden de play-offs behaald door ADO Den Haag en daarnaast groeide Cars Jeans uit tot één van de bekendste sponsoren binnen het Nederlandse voetbal. De afgelopen twee seizoenen waren voor ADO Den Haag en Cars Jeans zeker niet altijd makkelijk. Toch is het kledingmerk altijd achter de club blijven staan, waar ik ze namens ADO Den Haag enorm voor wil bedanken.”

Verknocht

Cees van Bueren, oprichter en eigenaar van Cars Jeans, vindt het jammer om nu afscheid te nemen van ADO Den Haag: ,,Namens Cars Jeans ben ik verknocht geraakt aan deze club. ADO Den Haag is een warme club waar iedereen keihard werkt, ondanks de uitdagingen die er liggen, aan een mooie en stabiele toekomst. Tegelijkertijd hebben we als hoofdsponsor onze doelstellingen bereikt en breekt er voor ons en de club nu een nieuwe periode aan. Ik wens ADO Den Haag alle succes in deze nieuwe fase en hoop dat we dit seizoen zeer succesvol kunnen afsluiten.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder