ADO Den Haag-bus op weg naar Oekraïne voor hulp

Woensdagochtend vroeg vertrekt de ADO Den Haag-bus op initiatief van de vervoerspartner van de club, Van Heugten Tours, naar de grens van Oekraïne.

Op de heenweg is de bus vol geladen met etenswaren, drank en kleding. Op de terugweg zal de bus zestig kinderen tussen de negen maanden en achttien jaar mee terug nemen. De chauffeur, die normaliter de ADO-bus naar de uitwedstrijden rijdt, rijdt in 48 uur heen en weer van Den Haag naar Polen.

Initiatief

Een initiatief dat ADO Den Haag natuurlijk meer dan ondersteunt. ,,Trots, dat is het juiste woord dat wij als club zijn op onze Strategisch Partner Van Heugten Tours. Heel bijzonder wat het team van Van Heugten op poten heeft gezet in een korte tijd”, laat Jesper Van Den Bosch, Commercieel Manager ADO Den Haag weten op de clubsite.

Trots

,,Als ik naar mijn eigen gezin kijk en de verhalen hoor van de mensen die we mogen helpen dan ben ik blij en trots dat wij met ons familiebedrijf deze rol kunnen vervullen. Wij willen mensen bewust maken dat het onder onze neus plaatsvindt”, aldus Tim van Heugten, Operationeel Directeur van het bedrijf op de ADO-site. ,,Iedere dag willen wij de komende periode vanuit Den Haag een bus sturen voor hulp. Inmiddels hebben wij ruim vijfhonderd vrouwen en kinderen kunnen helpen. In de komende dagen zullen we dit aantal verdubbelen”, aldus Wesley van Heugten, Commercieel Directeur Van Heugten Tours.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder