Koningin Máxima bij webinar over impact Coronacrisis in Cars Jeans Stadion

Vanmiddag (donderdag 21 januari) wordt het webinar ‘Samen Sterk voor een schuldenzorgvrij ondernemend Nederland’ gehouden in het Cars Jeans Stadion. Vanuit de thuishaven van ADO Den Haag wordt er gesproken over het recente onderzoek van Deloitte naar de impact van de coronacrisis op het MKB en toenemende schuldenproblematiek. Hare Majesteit Koningin Máxima zal virtueel haar opwachting maken in dit webinar.

Het onderzoek dat centraal staat is gedaan in opdracht van SchuldenlabNL, het Verbond van Verzekeraars (VvV) en de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). In het rapport wordt een routekaart voorgesteld, dat ondernemers (met een focus op ZZP’ers) op weg moet helpen om financiële problemen in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen ondervangen. Hare Majesteit Koningin Máxima volgt in het webinar een gesprek met de voorzitters van het VvV, NVB en MKB Nederland. Aansluitend komen onder meer de gemeente Lelystad, een franchise-ondernemer en een ZZP’er aan bod. Koningin Máxima vraagt als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap aandacht voor de inspanningen van SchuldenlabNL om Nederland schuldenzorgvrij te maken.

Maatschappelijk

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag: ,,Wij omarmen dit initiatief en geven dat gestalte door het webinar in het Cars Jeans Stadion te laten plaatsvinden. Wij blijven het belangrijk vinden om ons maatschappelijk in te zetten, zeker tijdens de coronatijd. In het kader hiervan hebben we al meer belangrijke projecten mogen faciliteren, zoals de corona-teststraat voor de regio, de corona-zorglocatie voor dak- en thuislozen en het vaccinatiecentrum dat momenteel op het stadionterrein staat.”

Ondersteuning

Sadik Harchaoui, mede-initiatiefnemer van SchuldenlabNL, waardeert de ondersteuning. ,,Het is ons opgevallen dat ADO Den Haag zich sinds de start van de coronacrisis inzet voor diverse initiatieven en deze bijdrage is daar een mooi voorbeeld van. Het is goed dat de club met deze faciliterende rol wederom een bijdrage levert aan de maatschappij.”

Het webinar zal HIER vanmiddag te volgen zijn vanaf 12.30 uur.

Bron: ADO Den Haag

 

Lees verder