ADO Den Haag zegt formeel aflopende contracten op

ADO Den Haag heeft acht spelers formeel laten weten dat hun spelerscontracten worden opgezegd. Volgens de CAO-regelgeving moet de club vóór 1 april kenbaar maken welke opties in aflopende spelerscontracten wel of niet worden gelicht en welke contracten formeel worden opgezegd.

Dit hoeft in praktijk niet altijd het einde van de samenwerking te betekenen en kunnen beide partijen in gesprek blijven over een eventuele verlenging.

De volgende acht spelers hebben formeel te horen gekregen dat hun contract wordt opgezegd: Jamal Amofa, Gregor Breinburg, Eljero Elia, Ricardo Kishna, Jonathan Mulder, Benjamin Reemst, Youri Schoonderwaldt en Cain Seedorf.

Langer verblijf

Verder wordt de komende periode nog benut om te kijken of één of meer andere spelers met een aflopend contract nog in aanmerking komen voor een langer verblijf. Het gaat hier om Ricardo Kishna (foto), Gregor Breinburg en Benjamin Reemst. De formele opzegging van hun contract betekent dus niet direct het einde van de samenwerking

Onder 21

Ook de aflopende verbintenissen van Onder 21-spelers Evan Rottier en Yahya Boussakou zijn formeel opgezegd door de club. Tot slot komt de huurovereenkomst met doelman Alessandro Damen (gehuurd van sc Hercales) komende zomer ten einde.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder