Stephan Vos nieuwe assistent-trainer ADO Den Haag Vrouwen

||

Technisch Manager, Annabel Toorenburg, is meer dan trots op de doorstroom van Stephan Vos (foto): ,,Wederom blijkt waar ADO Den Haag Vrouwen voor staat en goed in is; talenten opleiden. Dat geldt niet alleen voor de speelsters, maar ook voor de trainers.”

,,Stephan is een zeer talentvolle en leergierige trainer, die eigenlijk onze hele jeugdopleiding al heeft doorlopen. Het is dan ook een logische en mooie stap dat hij aankomend seizoen aansluit bij het eerste elftal. Zeker gezien het feit dat hij onlangs zijn UEFA A Youth-licentie heeft gehaald”, gaat Toorenburg verder.

Voorzitter Kees Punt sluit zich volledig aan bij de woorden van Toorenburg: ,,Daarnaast is Vos een zeer gestructureerde trainer, die in staat is om speelsters individueel beter te maken. In onze ogen een perfecte match met hoofdtrainer Sjaak Polak.”

V.l.n.r.: Bart Caminada (bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Stephan Vos (nieuwe assistent-trainer ADO Den Haag Vrouwen, huidig hoofdtrainer Beloftenelftal), Annabel Toorenburg (Technisch Manager ADO Den Haag Vrouwen), Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen).

Stephan Vos over zijn overstap naar het eerste elftal: ,,ADO Den Haag Vrouwen voelt als mijn thuis. Ik ben in de afgelopen jaren gaan houden van deze mooie club. Net als onze speelsters, wil ik mijzelf ook verder door ontwikkelen. Ik kijk uit naar de overstap naar de hoofdmacht, maar eerst gaan we het seizoen met de Beloften mooi afsluiten en zoveel mogelijk punten behalen.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder