ADO Den Haag Vrouwen stelt Bianca Koppers aan als hoofdtrainer Beloften

||

Bianca Koppers is met ingang van seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van het Beloftenelftal van ADO Den Haag Vrouwen. De 43-jarige Haagse vervult dit seizoen de rol van assistent-trainer bij de Beloften.

Onlangs werd bekend dat de huidige hoofdtrainer, Stephan Vos, aankomend seizoen de overstap maakt naar het eerste elftal. Zodoende krijgt Koppers de mogelijkheid om de talentenploeg onder haar hoede te nemen.

V.l.n.r.: Bart Caminada (Bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Bianca Koppers (huidig assistent-trainer Beloftenelftal, nieuwe hoofdtrainer Beloftenelftal), Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen)

Dankbaar

Koppers over haar aanstelling als hoofdtrainer van het Beloftenelftal op de clubsite: ,,ADO Den Haag Vrouwen is de club die bij mij past. Het karakter van de club is iets waar ik mijzelf in herken. Ik ben daarom erg dankbaar dat ik al jaren onderdeel mag uitmaken van deze familie. Daarnaast ben ik enorm trots en blij met het vertrouwen vanuit het bestuur om volgend seizoen als hoofdtrainer voor de groep te mogen staan. Ik kijk uit om, in samenwerking met de andere stafleden en speelsters, er een geweldig seizoen van te maken.”

V.l.n.r.: Bart Caminada (Bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Bianca Koppers (huidig assistent-trainer Beloftenelftal, nieuwe hoofdtrainer Beloftenelftal), Annabel Toorenburg (Technisch Manager ADO Den Haag Vrouwen), Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen)

Ontwikkelen

Voorzitter Kees Punt: ,,Net als met het doorschuiven van Vos, is ADO Den Haag Vrouwen blij dat wij opnieuw een trainer uit onze eigen jeugd de mogelijkheid kunnen geven om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. We hebben er vertrouwen in dat de Beloften onder leiding van Koppers een mooi seizoen tegemoet gaan.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag Vrouwen)

Lees verder