ADO TV in gesprek met Ignacio Beristain van aandeelhouder BOLT

|

In een interview met ADO TV heeft Ignacio Beristain (foto), als verantwoordelijke van de aandeelhouder, meer duidelijkheid verschaft over Bolt als investeerder. Ook meldt hij, dat Edwin Reijntjes ook volgend seizoen Algemeen Directeur zal zijn van ADO Den Haag. In het gesprek gaat hij ook in op de plannen voor de club richting de toekomst.

Volgens Beristain wil de club – zo wordt gemeld in het interview op de site van ADO Den Haag – de pijn en de veranderingen van het verleden achter zich laten en overgaan naar een nieuw tijdperk. Door te bouwen aan een goede basis zal dit in de toekomst moeten leiden tot groei en daarvoor moeten de juiste beslissingen worden genomen.

Reijntjes

Beristain legt uit: ,,We hebben daarom gevraagd of Edwin Reijntjes het komende jaar door wil gaan als directeur. Edwin, die al andere plannen had, hebben we dus gevraagd om te blijven. Hij is in de afgelopen periode een buitengewoon solide leider geweest die de club door moeilijke tijden heeft geloodst. We hebben gezien dat hij de club altijd op de eerste plaats zet, boven zijn eigen belangen. Wij geloven dat hij de beste leider is voor de club als we overgaan naar een nieuw tijdperk met meer stabiliteit”, aldus Beristain.

(Bron: ADO Den Haag)

Lees verder