ADO Den Haag verhuurt Evan Rottier aan TOP Oss

Na het tussentijdse vertrek van Matthijs van Nispen (aanvallende middenvelder) en Mateo Aramburu (aanvaller) heeft TOP Oss aan het einde van de wintertransferperiode alsnog ADO Den Haag-speler  Evan Rottier (foto) per direct – op huurbasis – aan haar selectie toegevoegd.

De huurperiode geldt voor dit seizoen en uiteraard wordt er gedurende deze periode gekeken of een langer verblijf een gewenste optie is. Technisch directeur Peter Bijvelds van TOP Oss over de nieuwe aanwinst: ,,Evan is een periode bij ons op proef geweest en we willen hem graag aan onze selectie toevoegen. Virgilio Teixeira (loopt stage als trainer bij TOP Oss) kent hem goed en ziet potentie in hem en de wil om er vol voor te gaan. Het is aan hem om te laten zien als invaller of basisspeler dat hij een volgende stap kan maken.”

Contract

Rottier ondertekende begin mei een contract tot medio 2022 in het Cars Jeans Stadion. De talentvolle speler uit Maassluis, die op meerdere posities in de voorste linie kan spelen, trainde vervolgens meerdere maanden mee met de eerste selectie. Ook was de jeugdinternational in de voorbereiding mee op trainingskamp in het Brabantse Mierlo. Nu mag hij zich bewijzen bij het in de Keuken Kampioen Divisie uitkomende TOP Oss, waar ook al andere oud-spelers van ADO Den Haag uitkomen, zoals Dennis van der Heijden, Lorenzo Piqué en Trevor David.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Top Oss)

Lees verder