ADO Den Haag legt vijftal jeugdspelers vast

||||

Deze week hebben maar liefst vijf jeugdspelers hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij ADO Den Haag. Sommigen van hen verlengden hun contract en een aantal tekenden hun eerste profcontract voor de club uit Den Haag. Het gaat om de volgende spelers: Azzadine Annamousi (O21), Irfan Karijowidjojo (O17), Ronny Boakye (O18), Onur Demir (O21) en Nigel Owusu (O21).

Azeddine Annamousi – 19 jaar – Onder 21

ADO Den Haag verlengt het contract van O21-speler Azeddine Annamousi (foto boven met Albert van der Dussen) en spreekt hiermee het vertrouwen uit in de creatieve middenvelder. De voormalige Spartaan heeft laten zien dat hij de potentie bezit om in de toekomst eventueel door te groeien naar een plek bij de hoofdmacht. De 19-jarige middenvelder tekent een contract tot 2023 met een optie voor nog een jaar.

Ronny Boakye – 18 jaar – Onder 18

Ronny Boakye uit de O18 heeft zijn eerste contract getekend, dat hem tot medio 2024 bindt aan de club. De voormalige speler van GHC (Leiden), FC Boshuizen, Voorschoten’97, UVS en Sparta, die zich kenmerkt door zijn fysieke vermogen, power en snelheid, is een aanvallende linkervleugelverdediger die graag veelvuldig opkomt. Hij is recent gepromoveerd met de O18 en er wordt veel van hem verwacht de komende jaren.

Onur Demir – 19 jaar – Onder 21

Rasaanvaller Onur Demir uit de O21 is vorig jaar weer teruggekeerd bij de club, nadat hij een aantal seizoenen voor jeugdteams van FC Dordrecht en FC Utrecht was uitgekomen. De in Den Haag geboren beloftenspeler heeft een overeenkomst getekend tot medio 2024. Hij kenmerkt zich met zijn technische bagage en spelinzicht. De 19-jarige aanvaller heeft in de belangstelling gestaan bij diverse clubs uit het binnen – en buitenland en is met zijn nieuwe contract dus binnenboord gehouden.

Irfan Karijowidjojo – 15 jaar – Onder 17

Irfan Karijowidjojo heeft zijn eerste contract getekend dat hem tot medio 2024 aan de club bindt. Daarnaast is er een optie voor een extra seizoen in het contract opgenomen. Hij is een intelligente middenvelder die over een goed spelinzicht en een functionele techniek beschikt. De technisch begaafde jeugdspeler werd door veel clubs gevolgd, maar is nu dus langdurig vastgelegd door de club uit Den Haag. Het 15-jarige toptalent speelt al regelmatig zijn wedstrijden in de O18 en is geselecteerd voor Nederland O17.

Nigel Owusu – 19 jaar – Onder 21

Nigel Owusu is opnieuw vastgelegd door ADO Den Haag. De 19-jarige linksachter heeft een tweede contract getekend tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen. Hij is afkomstig van AZ en heeft inmiddels al zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van ADO Den Haag. Hij is een moderne en sierlijke verdediger met aanvallende intenties.

(Bron/foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder