Ruud Brood lost ‘probleempje’ met Ricardo Kishna simpel op

Vorig weekend, tijdens de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Sparta, verliet Ricardo Kishna (foto) na de laatste wissel van Brood de tribune en ging richting kleedkamer. Vrijdag, tijdens de persconferentie in de aanloop naar de afgelaste wedstrijd tegen Willem II, kwam dit voorval nog even aan de orde.

Trainer Ruud Brood wilde er eigenlijk niet veel over kwijt, maar gaf toch toe: ,,Ik weet niet of hij wegliep. Ik weet wel dat hij boos was en dat is inmiddels opgelost.” Op de vraag wat er precies gaande was, wilde Brood niet ingaan. ,,Dat ga ik niet vertellen, dat is intern. Maar het is opgelost. Maar nogmaals, ik weet niet of hij weg is gelopen, want ik was met de wedstrijd bezig. Ik denk niet dat hij dat gedaan heeft, maar oké, het is opgelost.”

Concurrentie

Om er verder nog aan toe te voegen: ,,Ik vind Ricardo een geweldige jongen. Wat dat betreft ben ik blij dat hij erbij is. Je krijgt concurrentie, daar moet je ook mee omgaan, maar als Ricardo in zijn kwaliteiten blijft, ben ik blij dat hij hier speelt.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder