ADO Den Haag Vrouwen versterkt zich met Lysanne van der Wal

||||

ADO Den Haag Vrouwen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Lysanne van der Wal (foto). De 24-jarige verdedigster komt over van FC Twente en tekent voor één seizoen in de Hofstad.

Foto’s: Eric de Wit

De Friezin begon haar professionele carrière bij SC Heerenveen en maakte in 2016 de overstap naar het Duitse BV Cloppenburg. Na twee jaar bij onze Oosterburen keerde Van Der Wal terug in Nederland bij FC Twente. Hier werd zij twee weken geleden voor de derde keer landskampioen.

Van der Wal is blij met haar overstap naar ADO Den Haag Vrouwen. ,,Ik voel veel vertrouwen vanuit de club. Ik denk dat ADO kan helpen het beste in mijzelf en het team naar boven te halen. Ieder jaar hebben de topclubs het lastig tegen ADO Den Haag, ik kan niet wachten om te beginnen.”

Ook trainer Sjaak Polak kijkt uit naar de komst van de verdedigende versterking. ,,Lysanne brengt veel ervaring met zich mee. Ze heeft een goede drive en is niet bang om de strijd aan te gaan. Deze mentaliteit hoort bij ADO Den Haag Vrouwen”, aldus Polak.

© Haaglanden Voetbal (Bron: ADO Den Haag Vrouwen)

Lees verder