Kayra Nelemans langer bij ADO Den Haag Vrouwen

||||

ADO Den Haag Vrouwen en Kayra Nelemans hebben een akkoord bereikt over een nieuwe overeenkomst. De verdedigster verlengt haar aflopende contract met twee seizoenen en begint aan haar zesde en zevende seizoen in de hoofdmacht.

Foto’s: Eric de Wit

Nelemans is inmiddels kind van de club. In 2017 maakte zij de overstap naar het beloftenelftal van ADO Den Haag Vrouwen. Op 1 december 2019 debuteerde zij tegen Excelsior Barendrecht in de hoofdmacht. Sindsdien is Nelemans uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het elftal van trainer Sjaak Polak.

Kayra Nelemans is blij dat ze de kans krijgt ook volgend seizoen voor ADO Den Haag Vrouwen te spelen. ,,Ik kijk uit naar een mooi seizoen, waarin ik mij verder kan ontwikkelen en we als team weer iets moois neerzetten.”

Ook ADO Den Haag Vrouwen is tevreden over de ijzersterke ontwikkeling van Nelemans. ,,Kayra is op jonge leeftijd al belangrijk geworden voor het team. Ik ben blij dat zij zich nog twee jaar aan ADO Den Haag Vrouwen verbindt”, aldus Manager Vrouwenvoetbal Karin Punt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder