Nasser El Khayati en Daryl Janmaat niet tegen PSV

Nasser El Khayati en Daryl Janmaat (foto) zitten niet bij de wedstrijdselectie van ADO Den Haag voor het thuisduel zaterdag (aanvang 16.30 uur) in het Cars Jeans Stadion tegen PSV.

Dat liet trainer Ruud Brood vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie. ADO Den Haag kan dus nog steeds niet op volle ‘oorlogssterkte’ aantreden. Ook Peet Bijen is nog niet inzetbaar.  Gianni Zuiverloon zit wel bij de wedstrijdselectie.

Risico

Brood liet weten, dat de medische staf en hij geen risico willen nemen met Daryl Janmaat. Hij staat overigens wel op het trainingsveld, zodat zijn rentree wellicht op korte termijn ook aanstaande is. El Khayati moet – zo liet hij zelf al weten – nog wat extra ritme opdoen.

Onder 21

De selectie Onder 21 van ADO Den Haag gaat ook officieel trainen op de accommodatie van het sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg in Rijswijk, waar ook de A-selectie al vanaf het begin van dit seizoen dagelijks traint.

Studio ADO

Meer over de wedstrijd van zaterdag tegen PSV in ons programma ‘Studio ADO’, dat later vanmiddag op deze website verschijnt. Daarin de persconferentie met trainer Ruud Brood en een gesprek met verdediger Juan Famillia-Castiilo.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder