Ook Ilham Abali verlengt bij ADO Den Haag Vrouwen

||

Na Kirsten van de Westeringh heeft ook Ilham Abali (foto) zich langer aan ADO Den Haag Vrouwen verbonden. De 19-jarige middenveldster tekent voor één seizoen bij in Den Haag.

Foto’s: Eric de Wit

Abali debuteerde op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen. In 2019 schoof zij vanuit het belofteteam door naar de hoofdmacht. Helaas werd de talentvolle middenveldster in februari 2020 getroffen door een zware knieblessure, die haar nog steeds aan de kant houdt. Desondanks lijkt het einde van Abali’s revalidatie in zicht en hoopt zij aankomend seizoen weer minuten te maken.

Ilham Abali is blij met het vertrouwen van ADO Den Haag Vrouwen. ,,Ik ben de club dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij hebben. Ik hoop dat ik snel van waarde kan zijn voor het team.”

Ook manager Vrouwenvoetbal Karin Punt hoopt dat Abali komend seizoen snel weer in het Bingoal Stadion te zien is. ,,Ilham beschikt over veel talent. We hopen dat zij na haar lange periode van blessureleed komend seizoen weer vrijuit kan voetballen.”

(Bron: ADO Den Haag Vrouwen)

Lees verder