ADO Den Haag contracteert Malik Sellouki voor twee seizoenen

|

ADO Den Haag heeft Malik Sellouki (foto) vastgelegd bij de club. De 22-jarige aanvaller had zijn contract bij NK Maribor ontbonden en tekent nu in Den Haag tot medio 2024 met een optie voor een extra seizoen.

Malik Sellouki is geboren en getogen in Nice en speelde in zijn jeugd voor verschillende clubs, waaronder Monaco en Cannes, voordat hij in de zomer van 2020 tekende voor OGC Nice. Sellouki is een flankaanvaller die zowel op links als rechts uit de voeten kan. Afgelopen seizoen was de geboren Fransman actief voor de Sloveense kampioen NK Maribor en kwam tot zeventien wedstrijden in beker en competitie.

Volgens Daryl Janmaat, Technisch Manager van ADO Den Haag, is Sellouki een welkome versterking voor ADO Den Haag. ,,De afgelopen weken hebben we spelers voor meerdere posities vastgelegd, maar we waren nog steeds op zoek naar een extra aanvallende versterking. Met de komst van Sellouki hebben we die gewenste versterking gevonden en hebben we voorin meer opties erbij gekregen. Het is een multifunctionele aanvaller die zowel links als rechts in de aanval kan spelen. Sellouki beschikt over een goede techniek en is een voetballer die het maximale uit zichzelf wil halen.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder