ADO Den Haag hengelt Denzel Hall op huurbasis binnen

||

Denzel Hall (foto) is dit seizoen speler van ADO Den Haag. De 21-jarige verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. Hall sluit per direct aan bij de selectie van ADO Den Haag.

Hall genoot zijn gehele jeugdopleiding bij Feyenoord en speelde in de jeugd al onder trainer Dirk Kuijt. Afgelopen seizoen maakte hij zijn officiële debuut voor Feyenoord en kwam in twee competitieduels in actie voor de Rotterdamse club.

De rechtervleugelverdediger kijkt uit naar aankomend seizoen: ,,Ik heb onwijs veel zin om hier te gaan starten in Den Haag. De gesprekken met de club en de trainer gaven me een goed gevoel en ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor mijn carrière op dit moment. Samen met de spelersgroep, staf, en natuurlijk de supporters wil ik er dit jaar alles aan doen om weer terug te keren naar waar ADO Den Haag thuishoort. Ik ben heel blij om hier te zijn en kan niet wachten om de fans te ontmoeten.”

Technisch Manager Daryl Janmaat geeft zijn uitleg over het vastleggen van Denzel Hall: ,,Achterin waren we nog hard op zoek naar een versterking voor de rechtsbackpositie. Hall heeft bij Feyenoord bewezen veel talent te hebben en heeft in Rotterdam ook al zijn minuten gemaakt in het eerste. Afgelopen tijd was hij mee op trainingskamp met het eerste van Feyenoord, dus Denzel is fit en klaar om meteen te beginnen.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder