ADO Den Haag O21 verliest van Vitesse O21

|||

Op de vroege zaterdagmorgen heeft ADO Den Haag O21, het team van trainer Giovanni Franken, een oefenwedstrijd in Arnhem afgewerkt tegen Vitesse O21.

Tekst: Glenn Duijzer              |        Foto’s: Frans Leermakers

Vanwege de hoge temperatuur werd de wedstrijd al vervroegd van twaalf naar elf uur. ADO Den Haag kwam met een enigszins versterkte opstelling binnen de lijnen. Doelman Kilian Nikiema en de spelers Nick Broekhuizen en Marius van Mil waren overgeheveld vanuit de selectie van trainer Dirk Kuyt.

Ondanks die aanvulling verloor ADO O21 de wedstrijd met 3-1. Van Mil wist ADO O21 met de 2-1 nog wel terug te brengen in de wedstrijd, maar nog voor rust was de eindstand al bereikt.

Komende dinsdag speelt ADO Den Haag O21 een tweetal oefenwedstrijden. Om 14.00 uur is Jong Sparta Rotterdam de tegenstander in Haagse Zuiderpark. Om 20.00 uur is TAC’90 de tegenstander op Sportpark De Verlichting aan de Roemer Visscherstraat.

Opstelling ADO Den Haag O21 tegen Vitesse:

Nikiema, Achemlal, Noordhoek, Ates, R. Esajas (60. Li), Haas (60. Annamousi), Reinders (60. Gustina), Broekhuizen, El Karicha, Van Mil (60. El Hannoudi), Belarbi.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder