ADO’s nieuwkomer Amir Absalem: ,,Ik heb veel zin om hier te gaan spelen”

|

Zoals Haaglanden Voetbal eerder meldde heeft ADO Den Haag Amir Absalem (foto) transfervrij aangetrokken. De linkervleugelverdediger tekent een contract voor één seizoen met een optie voor een extra jaar.

De 25-jarige Absalem doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord waarna hij in 2016 vertrok naar FC Groningen. Vier seizoenen later, waaronder een huurperiode bij Almere City FC, tekende Absalem bij Roda JC waar hij twee seizoenen zou spelen. Deze zomer liep de linksbenige verdediger uit zijn contract en neemt ADO Den Haag hem nu transfervrij over.

Opties

,,Met het aantrekken van Amir Absalem hebben we nog meer opties voor de achterhoede. Amir was de afgelopen jaren een vaste waarde bij Roda JC en heeft de afgelopen twee seizoenen bijna alles gespeeld bij de club uit Kerkrade. Het is een linksbenige vleugelverdediger, die ook aanvallend zijn steentje bij kan dragen. Wij zijn blij dat we hem kunnen toevoegen aan de selectie,” aldus Technisch Manager Daryl Janmaat.

Absalem is ook heel blij met zijn nieuwe club. ,,Afgelopen jaar heb ik met Roda JC twee keer tegen ADO Den Haag mogen spelen. Het stadion van de club vind ik prachtig, het veld is fantastisch en ik heb heel veel zin om hier te gaan spelen. Ook is het leuk dat ik weer herenigd word met Daryl Werker, die ik natuurlijk goed ken van de afgelopen jaren bij Roda JC”, laat hij op de clubsite weten.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder