Finalisten ‘The Stage’ bekend: wie zingt het mooiste ADO Den Haag-lied?

TOTO ‘The Stage’ staat aan de vooravond van de finale. De competitie biedt voetbalsupporters en artiesten een podium om hun passie voor de club en/of hun talent tentoon te stellen. Tientallen ADO Den Haag-supporters gaven gehoor aan de oproep en grepen hun kans. De Kraaien, Sjans en Chris van Marrelo zijn doorgedrongen tot de finale.

De deelnemer die op vrijdag 12 maart de meeste stemmen heeft ontvangen, kroont zich tot winnaar van de competitie. De inzendingen van De Kraaien, Sjans en Chris van Marrelo zijn te bekijken en beluisteren via toto.nl/adodenhaag. Stemmen is vanaf nu mogelijk. Welke van de drie uitvoeringen vind jij het mooiste ADO Den Haag-lied?

Kraaien

De Kraaien haalden de finale met hun speciale versie van ‘O, o, Den Haag’. Ze namen hun eigen clip op voor het Cars Jeans Stadion en wisten met een goed lied én een flinke dosis energie de top-drie te halen. Sjans besloot om samen met zijn vriendin als duo deel te nemen aan The Stage en dat bleek een gouden zet. Met een gevoelvol nummer over het geel-groene hart vallen ze in de smaak bij het Haagse publiek. De laatste finalist is Chris. De toetsenist uit Den Haag gooit hoge ogen met een Engelse variant van ‘O, o, Den Haag’.

Trots

ADO Den Haag en partner TOTO zijn trots op de positieve support die fans met hun inzendingen geven. Sam Depoortere, Business Director van TOTO: ,,Voetbal is beleving en een clublied is daar onlosmakelijk mee verbonden. Natuurlijk kan niets op tegen het stadion, maar de energie die loskomt rondom deze actie is onbeschrijfelijk.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder