ADO Den Haag-supporters tonen steun aan spelersgroep met geldbedrag

Een groep ADO Den Haag-supporters bood de spelersgroep van trainer Ruud Brood zaterdagochtend en bedrag van liefst achtduizend euro aan. ‘Een extraatje’, zoals genoemd. De groep wil hiermee de spelers een hart onder de riem steken, meldt Omroep West. De supporters hopen dat de spelers met deze geste de steun van de achterban zullen voelen.

Een delegatie van de supportersgroep heeft deze week ook een gesprek gehad met directeur Mohammed Hamdi. Namens de supportersgroep liet Jan Vermolen aan de regionale omroep weten: ,,We hebben een kleine geste gedaan, in de hoop dat het geld bij hen terecht komt. Dit is een signaal richting de spelers, we staan achter ze. En met dit geld kunnen ze een keer een extraatje doen. Laten we hopen dat we er de laatste weken nog even op gaan knallen en dat we ons handhaven. Dat is het allerbelangrijkste.”

Praten

Naast het aanbieden van achtduizend euro, hebben de supporters ook de gelegenheid gehad om te praten met de spelers. Bij de supporters leeft de overtuiging dat de spelers wel willen en dat ze ook niet veel geluk hebben gehad. Het gesprek met Hamdi ging vooral over het beleid van de club. Vermolen weer: ,,Hoe is de financiële situatie? Waar willen ze met de club heen? Hoe zit het Lex Immers en Tom Beugelsdijk, die zijn vertrokken. Wees daar transparant in. Nu krijg je de meest wilde verhalen en komt het in onze ogen allemaal chaotisch over. Hamdi reageerde best wel positief.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder