Chris Woerts in Veronica Inside: ,,Ook Haagse groep investeerders heeft zich gemeld”

Een groep Haagse investeerders zou zich inmiddels ook hebben gemeld. Dit liet Chris Woerts (foto), tot voor kort aan ADO Den Haag verbonden als adviseur, maandagavond weten in het TV-programma Veronica Inside.

Woerts wilde er verder niet op ingaan, laat staan namen noemen, want ‘alles verkeert nog in een pril stadium’ zoals hij het noemde.

De Chinese grootaandeelhouder United Vansen onderhandelt naar verluidt nog met diverse mogelijke investeerders, maar zei Woerts: ,,Mocht het allemaal niet lukken met de geïnteresseerde Amerikaanse of andere partijen, dan is de hoop dat de echte Hagenezen opstaan die zeggen dat de derde stad van Nederland een eredivisiewaardige ploeg nodig heeft.”

Pacific Media Group

Sportmarketeer Woerts meldde in genoemd TV-programma tevens, dat nog een Amerikaans bedrijf zich heeft gemeld, de Pacific Media Group. Dit bedrijf is al actief in de voetballerij en is al eigenaar van KV Oostende (België) en Barnsley FC (Engeland). Verder heeft het bedrijf ook banden met FC Thun (Zwitserland), AS Nancy (Frankrijk) en Esbjerg fB (Denemarken). Ook de  Amerikaanse Otium Group zou nog in beeld zijn in tegenstelling tot de Cosinus Group uit Zwitserland, eigendom van Hagenaar Anthony Rothengatter. De laatste partij zou al enkele deadlines hebben laten schieten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder